Monday, 19 December 2011

Famous lah Sangat

Sekarang ni tengah hot isu seorang mahasiswa IPTA turunkan bendera yang tertera gambar PM kita. Gua tak nak sentuh hal mamat tu buat apa tapi gua nak cita yang mamat tu boleh jadi retiss .

Gua boleh kata kat mamat tu , " Perghhhh , lepas ni famous lah ko bro !!! "

Kenapa gua cakap mamat tu boleh famous ?

Dalam beberapa saat selepas mamat tu keluar Pesebuk ke keluar Telebisyen ke, dalam beberapa saat tu jugaklah confirm terciptanya page pasal mamat tu.

'1 Juta rakyat mahu mamat tu mohon maaf '

'Mohon mamat tu sedar diri tak macho,pergi shopping KLCC'

'Kami mahu mamat tu pergi berambus ke Uzbeskitan , GoheadGostan , Tanjung Rambutan , i-Setan'

Apa yang pasti , mamat tu boleh bangga dengan diri sendiri sebab ada orang lain tolong buat page pasal diri dia dalam Pesebukk. Bukan senang nak famous-kan diri sendiri dalam pesebukk melainkan kau pakwe fasha sandro , balak lisa surirumah dan skandal meelofa .

P/S : macam senang kan nak famous .

4 Pengkomenian:

KaSiH ILLAHI said...

Propa semua ni..siap nk main ludah2..mcm budak2..hihi..

ArFif ImanN said...

@KaSiH ILLAHI

haha . . 'part' yg tu tak nak sentuh tapi yg penting mamat tu famous amos !!

Cahaya Muktamad Dengan Allah said...

apa pun dia kawan aku. sekian..

ArFif ImanN said...

@Cahaya Muktamad Dengan Allah

Apa pun dia satu tempat belajar dgn aku . :)